Copyright

Deze website “Outdoors met Patrick” en dit blog vormen het persoonlijke platform voor mij, Patrick van der Vegt. De teksten op deze website zijn door mij geschreven, tenzij anders is aangegeven. Deze teksten worden beschermd door het auteursrecht en mogen niet gebruikt worden door iemand anders. Wil je ze wel gebruiken, dan kunnen we hier afspraken over maken. Ik kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige directe of indirecte schade opgelopen door het gebruik van op deze website aangeboden informatie. Fotografie en afbeeldingen op deze website en dit blog zijn ook door mij gemaakt of anders heb ik duidelijk aangegeven wie de maker is. Als je foto’s, die door mij gemaakt zijn, wilt gebruiken voor eigen gebruik, dan mag dat, mits je wel een bronvermelding erbij zet. Echter worden ze voor commerciële doelstellingen gebruikt, dan heb ik graag dat je hierover contact met mij op neemt.

Mijn blog is een persoonlijk blog en de uitspraken die ik hier doe, doe ik op persoonlijke titel. Deze uitspraken worden niet neergezet om anderen te beïnvloeden of te beledigen. Op mijn blog posts kan door iedereen gereageerd worden. Ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de reacties van anderen en kan niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze reacties.

Als bezoeker nodig ik je van harte uit om te reageren en je hoeft je daarvoor niet te registreren. Wel stel ik het op prijs als je hierbij wat spelregels in acht neemt:

  • Reacties op artikelen en blog posts moeten relevant zijn voor het onderwerp van het oorspronkelijke bericht. Het zou mooi zijn als je reactie iets inhoudelijks toevoegt aan de conversatie. Houd ze alsjeblieft kernachtig en kort.
  • Heb respect voor anderen, gebruik dit platform niet om te schelden, beledigen of zwart te maken. Ik controleer de reacties niet vooraf, maar wanneer ik vind dat een reactie respectloos is, verwijder ik hem achteraf. Racistische of andere strafbare reacties en commerciële reacties verwijder ik zonder meer.
  • Ik waardeer het zeer wanneer je netjes onder je eigen naam reageert.

Je mag over mij schrijven op je eigen weblog, graag zelfs. Ik stel een trackback dan op prijs. Als je mij citeert of een artikel op mijn artikelen baseert, wil ik graag dat je mijn naam er bij zet en een link naar deze website (www.outdoorspatrick.nl).

Affiliate links

In een aantal artikelen staan affiliate links, dit wordt aangegeven met (€) onderaan het artikel. Wanneer je op de link klikt wordt er een cookie geplaatst. Wanneer je vervolgens binnen een bepaalde tijd een product koopt in de betreffende webshop krijg ik daar een kleine commissie over. Op die manier hoop ik de kosten van mijn blog te kunnen dekken en kan mijn blog verder banner- en reclamevrij blijven. Het kopen van producten via een affiliate link kost jou verder niks extra’s.