Vroeger al, toen ik nog vaker (rugzak-)wandelend door het leven ging en nog regelmatig in de Belgische Ardennen te vinden was (bij de survival tochten die ik samen met twee vrienden organiseerden), keek ik al naar buitensportkleding. Toen liet ik me graag bij bijvoorbeeld een Bever Sport, een Zwerfkei of andere buitensportzaak informeren over de nieuwste GoreTex jassen, afritsbare wandelbroeken, wandelschoenen en andere hebbedingetjes. Maar ja, het geld in mijn portemonnee was in die tijd nooit toereikend genoeg om al die mooie kledingstukken en spullen dan ook aan te schaffen. Ik keek daarom altijd naar de koopjes die er toen waren en sindsdien is dat eigenlijk altijd zo gebleven.

2 weken waanzinnige aanbiedingen

Hij viel afgelopen week met allerlei andere reclameblaadjes weer op de deurmat. Het reclameblaadje van de ANWB met allerlei leuke aanbiedingen. Ik weet niet wat het is dat ik dit soort blaadjes er altijd weer tussenuit pik, de vorige had ik nog op mijn bureau liggen, maar het blijft gewoon leuk om naar deze aanbiedingen te kijken. En soms zit er toch iets leuks tussen voor het wandelen, of het buiten zijn voor weinig en als je, zoals ik, lid bent van de ANWB dan kun je nog ledenkorting erbij krijgen ook.Altijd handig voor mensen met een kleine beurs. Zo heb ik al een paar leuke overhemden gescoord en wat andere artikelen.

anwbTegenwoordig hoef je niet meer langs een van de ANWB winkels om daar kleding van Human Nature of andere buitensport artikelen te kopen, maar kan je dat ook vanuit de luie stoel via de webshop van de ANWB. Hier vind je een grote assortiment aan artikelen.

Human Nature

4999217Human Nature is het huismerk van de ANWB en onder dit merk vind je kwalitatieve, betaalbare kleding en schoenen, die bescherming bieden tegen de weersinvloeden van elk seizoen. De uitgebreide, moderne kleding bevat veel slimme oplossingen, die het gebruik zo praktisch maken. Dat is handig!
Naast comfortabele en functionele kleding en schoenen heeft Human Nature ook gedacht aan je vrije tijd. Van een dagje strand tot wintersportvakantie en van kamperen tot wandelen. Alle handige artikelen van Human Nature zorgen ervoor dat je in je vrije tijd alleen nog maar hoeft te genieten.