De afgelogen dagen wel lekker kunnen snowboarden, alhoewel ik wel wat stijver sta op die plank. Ik moet toch meer aan mijn conditie en lenigheid gaan doen, met afvallen ook als doel. En met dat laatste in gedachte werd het toch weer tijd voor een wandeling. Afgelopen dagen had ik er echt zin in om nog een flinke winterwandeling te doen in plaats van te gaan snowboarden. Zo lekker met mijn sneeuwschoenen door de sneeuw banjeren. Mede ook omdat we al weer tegen het einde van onze wintersportvakantie aan lopen. Het zou dan dag 18 worden van mijn 30 Dagen Wandel Challenge en die wilde ik graag in de buurt van de pistes doen. Echter gisteren voelde ik me niet zo lekker en ben toen vroeg naar bed gegaan.

Vanmorgen ben ik opgestaan met een grieperig gevoel. Pijn in mijn keel bij het slikken. Maar ik moet en zal vandaag mijn voorgenomen winterwandeling doen. Dus slikken we wel wat Paracetamol naar binnen. Buiten is het weer grauw en het zicht wordt daardoor enigszins belemmerd. Maar goed, gaan met dat kadaver. Ik heb inderdaad een stuk gewandeld, maar het viel me toch tegen. Ik heb nog even bij het stuntpark naar mijn dochter op haar snowboard kunnen kijken en ben daarna weer naar beneden gegaan. Daar de gondel naar beneden gepakt. Het plan was eigenlijk om daar naar beneden te wandelen. Maar ik voel me dusdanig belabberd dat ik toch maar de gondel heb genomen.

Nu dit stukje schrijven, film monteren en naar bed. Morgen is het einde vakantie en dan rijden we weer richting huis.

Dag 18 – 30 Dagen Wandel Challenge

Van de wandeling van vandaag, dag 18, heb ik onderstaande filmpje gemaakt.