Zoals ik gisteren al schreef, stond vandaag min of meer in het teken van wat rust. Buiten is het weer toch al wisselvallig met af en toe een regenbui. Dus kon ik mooi wat teksten schrijven en beelden bewerken voor mijn website en wat administratie doen. Tja, want zo tussen de vakantiedagen door moet er ook een beetje gewerkt worden.

Schermafdruk 2016-07-27 17.02.36-small

Vanmiddag heb ik toch maar even een kleine wandeling gemaakt om de benen wat los te maken en ben ik naar een “Brockehüsli” (kringloopwinkel) hier in de buurt gegaan. Daar wilde ik graag even rond snuffelen.

Het Brockehüsli was een kleine oude schuur die afgeladen was met troep, welke door twee oude vrouwtjes gerund werd. Je kon er amper je kont keren. Toch heb ik er voor weinig geld wat boekjes en kaarten gekocht met wandelroutes hier in de buurt van Zug en Centraal Zwitserland. Mijn bedoeling is dan ook om die routes te gaan vertalen naar het Nederlands en er een eigen PDF bestand met kaart van te maken, welke dan straks te downloaden is van deze website. Geïnteresseerden kunnen die dan eventueel ook downloaden, mochten ze in Zwitserland willen gaan wandelen.

2016-07-27 17.28.14-small

Hierna ben ik nog even naar de supermarkt gegaan om wat te drinken te halen en daarna, omdat het begon te regenen, ben ik in de regen weer terug gelopen. Gelukkig had ik mijn regenjas mee, alleen was het zo warm dat deze van twee kanten nat werd. Maar goed, het kon de pret niet drukken, want toch weer even 3.84 kilometer gelopen en 360 calorietjes verbrand…