Jaren geleden toen ik mijn eerste auto kocht in 1992 werd ik ook lid van de ANWB. Hierbij mocht je als nieuw lid een keuze maken tussen 1 van de vele bladen die de ANWB uit gaf. Ik koos voor het blad “Op Pad”, omdat ik wel geïnteresseerd was in dit buitensport magazine aangezien ik toen al veel aan het wandelen was.

Op Pad magazinesHet is een leuk blad met afwisselende onderwerpen en leuke reisverhalen. Je leest er de laatste nieuwtjes op het gebied van buitensport en informatieve testen van materiaal en uitrusting voor je wandelingen en fietstochten. Op Pad Magazine bestaat al sinds 1983 en verscheen een aantal jaren geleden nog 9 keer per jaar, maar met het internet en een reorganisatie verschijnt het magazine tegenwoordig nog 6 keer per jaar.

Bij het opruimen van de zolder kwam ik weer een doos vol met oude Op Pad bladen tegen. Altijd leuk om daar doorheen te bladeren. Geeft ook weer inspiratie voor het voorbereiden van komende wandelingen en het schrijven van artikelen voor deze website.

Zoals gezegd, is Op Pad ook te vinden op het internet,op Facebook en heeft het zelfs een eigen YouTube kanaal.

Mocht je meer willen weten of een proefabonnement willen nemen om je te laten inspireren zoals ik, klik dan hier (En nee ik krijg geen royalties).