De zomer staat voor de deur en we zitten middenin het mooie lenteweer. Het zonnetje schijnt lekker op de huid waarvan we weer ontzettend vrolijk worden. Een goed moment om er op uit te trekken en een mooie wandeling te maken of lekker te struinen. En dan natuurlijk te genieten van alles wat de mooie natuur ons allemaal te bieden heeft. Hiervoor is het Nationaal Park Zuid-Kennemerland natuurlijk uitermate geschikt om in te wandelen.

Wederom wil ik een groepswandeling gaan organiseren in het mooie Nationaal Park Zuid-Kennemerland ofwel de Kennemerduinen, onder de naam “Struinen in de Kennemerduinen”. Ik hoop dit keer wel op meer wandelaars dan de vorige groepswandeling.

Interesse om mee te struinen?

Ben je geïnteresseerd om op zondag 25 juni 2017, samen met mij, in dit ontzettende mooie duingebied te struinen, meld je dan hier (https://www.facebook.com/events/1981215945440102/) via mijn Facebook pagina aan. Want het is altijd leuk om met gelijkgestemden te wandelen en samen te genieten van wat de natuur zoal te bieden heeft.

Meer informatie?

Meer informatie over de route, tijdstippen, start- en eindpunt, etc. volgt nog via mijn Facebook pagina (https://www.facebook.com/OutdoorsPatrick/).