Vandaag (30 december 2015) heb ik een heerlijke wandeling gemaakt op de Zugerberg in Zug. Het was wel heel erg mistig, dus kon ik niet echt van het Panorama genieten. Maar desalniettemin heb ik toch ontzettend genoten van de wandeling. Ik ben bijna geen sterveling tegen gekomen.

Schermafdruk 2016-07-26 07.35.53-small

Na mijn laatste filmpje was helaas de batterij van mijn iPhone leeg, want ik had nog wel meer willen filmen. Hierdoor hield ook “Runkeeper” op met registreren waar ik allemaal gelopen had. Er is dus maar iets meer dan 4 kilometer geregistreerd. Bij elkaar heb ik zo’n 10 kilometer gelopen. Ik zal deze route nog eens een keer lopen om eens goed het aantal kilometers te kunnen registreren.

Weer terug van de Zugerberg

Daarna heb ik nog een lekkere kop warme thee gemaakt en ben daarna met de afdaling terug naar Zug begonnen. Zoals jullie zo zien in onderstaande filmpje, ging de zon al onder en op de weg terug moest ik weer door het donker en de mist terug naar beneden. Ik heb de weg maar gepakt, want dat leek me wel het veiligst. Heerlijk fluitend door de mist en de donkerte wandelde ik naar beneden. Moe maar voldaan kwam ik weer terug.